sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

Onnin ensi esiintyminen kehässä

Oli meidän vuoromme mennä kehään. Saavuimme ajoissa paikalle ja pystytimme teltan. Odottelimme ja ihmettelimme kehän alkamista. Amandaa käytiin kuvaamassakin. Kirsi meni auttamaan kaveria purkamaan koiraa autosta, sillä aikaa kun odottelin nelikon kanssa. Eikös Onnin kehä alkanut juuri silloin kun kenneltyttöni oli muualla. Sain hypätä pikapikaa kehään ja jättää muut kolme odottelemaan.

Onnin ensi esiintyminen sujui nopeasta kehään lähdöstä huolimatta hyvin. Se käveli oikein nätisti ja osasi seistä. Onneksi tuomari tutki sen maassa, sillä emme ole harjoitelleet yhtään pöytää. Onnista taisi tuomarin tutkiminen olla touhussa kaikkein hauskinta. Seisoessa se vähän vilkuili muiden koirien luo ja istahtikin pari kertaa, mutta muuten kaikki meni tosi moitteettomasti. Paljon paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Olen Onnista niin ylpeä.

Meillä oli yksi toisen rodun edustaja välissä ja sitten esitin Amandan. Tällä kertaa se mitattiin pöydällä. Amandan esittäminen sujui ihan hyvin. Sen kanssa on niin paljon helpompaa, kun se liikkuu helposti ja tietää mitä pitää tehdä. Odottelimme vielä ryhmäkehiin ennenkuin lähdimme jatkamaan kohti Vaasaa. Olimme koko porukka aika puhki kun pääsime kotiin ja loppu ilta meni puoliksi torkkuen.

Ei kommentteja: