tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Treenit, treenit, treenit...

Olen ihan väsynyt, samoin ovat Onni ja Amanda. Makoilevat ihan raatoina. Amandalla etenkin oli rankka päivä. Aluksi olimme agitunnilla ja Onni sai odottaa kentän laidalla. Me harjoittelimme tänään keinua, muuria, keppejä, putkea, pussia, aitaa sekä uutena oli rengas.

Kun älysin heittää namin renkaan läpi Amanda innostui kovasti esteestä. Siitä oli ihana hypätä ensin namin perään ja sitten uudelleen renkaan läpi minun luokseni. Keinulle ja pussille Amanda ei niinkään lämmennyt. Molemmat tuntuivat vähän arveluttavilta. Putki ja aita sekä muuri olivat kyllä oikein kivoja ja kepitkin sujuivat ihan hyvin. Meillä oli tänään lyhyemmät harjoitukset, sillä näyttelytreenit alkoivat agilityn jälkeen.

Näyttelytreeneihin vaihdoin koiran aluksi Onnin. Siitä oli ihanaa vihdoin päästä odottamasta ja se olikin innokkaasti seisomassa ja vähän ehkä liiankin innokkaasti kävelemässä. Harjoittelimme ensimmäistä kertaa pöydällä oloa ja se sujui Onnilta kuin vanhalta konkarilta. Onni itseasiassa taisi seistä paremmin pöydällä kuin maassa ja siinä se ei ollut tutkittaessa kokoajan hösäämässä. Maassa tutkittaessa Onni olisi halunnut vain tuomarilta rapsutuksia. Onnin harjoitukset sujuivat hyvin ja olen oikein tyytyväinen Onnin pöytäkäyttäytymiseen.

Amanda ei olisi millään halunnut jäädä odottamaan siksi aikaa kun oli Onnin kanssa harjoittelemassa. Vaihdoin välillä koiraa niin, että Amandakin kävi läpi näyttelytreenit. Se osaa jo touhun, mutta pöydällä oloa ei ole pahitteeksi harjoitella ja sain kokeilla kuinka nopeasti Amanda rauhoittuu esiintymään sen jälkeen kun olen ensin esittänyt Onnin sekä toisinpäin. Molemmat olivat yllättävän rauhallisia päästessään vuorollaan harjoittelemaan ja kumpikaan ei olisi halunnut mennä odottamaan. Amandan kanssa olisi varmaan hyvä harjoitella lisää odottamista, sillä se oli vähän turhan rauhaton minun makuuni.

Kotona meitä oli odottamassa Vikinä ja Santte, jotka olivat hiirenhiljaa. (Vikinällä ei tällä kertaa ollut hätä.) Kaksikon kanssa pitää varmaan mennä vähän pidempi lenkki, kun niillä on tämä päivä ollut vain odottelua. Vaikka tällä hetkellä ne nukkuvat tyytyväisiä. Vikinä nukkuu Amandan kanssa sängyllä ja pojat röhnöttävät lattialla.

Ei kommentteja: