maanantaina, lokakuuta 10, 2011

Treenit: häiriötä ja keppejä

Paluu töihin lepäämään. Vähän sellainen olo on viikonlopun jäljeltä. Sunnuntaina jatkettiin Pilan kanssa hyppykurssia. Paljon tuli hyviä neuvoja. Mun pitää vielä prosessoida kaikki omassa päässäni ja suunnitella niiden pohjalta vähän treenejä eteenpäin.

Pilalla ohjaajahäiriö on valitettava ongelma, joka näkyi sunnuntaina todella hyvin. Ja sen seuraksena rimat tippuu. Vaihtoehtoina on ohjaajahäiriön pienentäminen treenaamalla Pilan kestoa häiriöintiin ja toisaalta parempi ohjaus, jolloin häiriötä ei synny. Molempia yritetään siis kehittää.

Kotona Tapa pääsi ottaan pari toistoa verkkokujaan. Hyvin muisti. Tänään ja huomenna vielä yhdet toistot ja sitten jätetään homma hautumaan Tapan osalta. Cello ja Totski sai jatkaa siitä mihin Frida jäi. Lauantaina siis vaihdettiin Kipalassa Frida poikiin ja kotiin jäi työpäivän ajaksi 6 länderiä.

Pojat joutuivat tutustumaan ensin kontaktiin, koska meillä ei enää tulla kentälle pysähtymättä sille. Totskilla oli pieni idea asiasta, vaikkakin molemmat juoksi ensin läpi. Totoro tajusi myös kujan heti. Viimeksi jouduin sen kanssa ongelmiin verkkojen loikkimisen kanssa. Katotaan kuinka tällä kertaa käy.

Cellolle ei ollu yhtä selkeää. Cellohan osaisi kepit hyvin kädellä näyttämällä, joten sen kanssa olisi voinut jatkaa sitä ja häivyttää kättä. Ajattelin, että katotaan nyt tää tapa mielummin molempien kanssa, niin en joudu vekslaileen verkkoja edestakas. Laiskuus. Cello pari kertaa meni kujaa vähän matkaa ja sitten hyppäs verkon yli. Muutaman sähellyksen jälkeen se lopulta hoksas mennä kujan. Jouduin pari kertaa mennä vieressä, ennenkuin Cello meni kupille, vaikka jäin ite loppuun. Cello on Totoroa enemmän kiinni kädessä.

Kaikilla oli iso häiriö pimeydestä. Joskos tänään ois valosalla helpompaa. Tarkoitus ois ottaa muutamat toistot ensin uudestaan tuolla leveydellä, sit kaventaa hiukan, mutta pitää vielä sellaisena, että Tapa siitä juoksee läpi. Sen jälkeen tiputetaan Tapa sakista pois ja kokeillaan jätkien kanssa alkaa suoristaa kujaa enempikin. Jahka se on suora, aloitetaan verkkojen poisto.

Loppuun kuva Tapan karmeista korvista.
tapan korvat BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentti:

Kipa kirjoitti...

Cello on kiinni kädessä koiratanssiharrastuksensa takia, siinähän mä ohjaan sitä nimenomaan kädellä ;)

Meillä on oudon hiljasta ja rauhallista kun ei pojat pyöri jaloissa. Nyt huomaa kuin vähän noi vanhukset enää puuhailee iteksiin, ne tarttee aina jonkun innostamaan. No Frida kyllä puuhailee, se kaiveli metalliroskista ja löysi ihania vauvanruokapurkin kansia, joita äsken keräilin sohvalta :D