lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Agimiitti Purina-kentällä

Olipas antoisa aamupäivä. Nanna Mikalahti veti pienelle ryhmällemme ohjaustreenin Purina-kentällä. Aamu oli sateinen, mutta päästessämme kentälle vain vähän ripottele ja sehän ei menoa haitannut.

Sain todella hyviä vinkkejä ja kepit aletaan taatusti opettelemaan uudella tyylillä. Vaati aika monta toistoa ennen kuin tajusin uuden tavan, mutta kun sain sen sisäistettyä, niin huomasi kuinka paljon paljon paremmin Amanda kepit meni.

Lisäksi oli ihana saada valssausohjausta. Pikkuhiljaa alkaa tajuamaan miten se oikein toimii. Erityisesti että valssaminen pitää tehdä ennen kuin koira on jo mennyt ohitseni. :D Muutenkin tuli paljon vinkkejä mitä kannattaa juuri Amandan kanssa tehdä. Miljoonat kiitokset Nannalle ja muille miittiläisille!

Kuje oli KePon kanssa mukana ja sai käydä kurkkaamassa esteitä ja vähän haistelemassa vieraita koiria ja ihmisiä. Kiitokset KePolle kuskina toimisesta :)

Kuje ja Obe

Nyt sulatellaan oppeja ja mietitään jos uskaltautuis johonkin kisoihin. Tosin pussi pitäisi hioa ja tänään tuli huomattua, että märkä putkikaan ei ole Amandan lemppari. Katsotaan nyt.

Ei kommentteja: