keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Kuje tutustuu uusiin koiriin ja ihmisiin

Eilinen meni hujauksessa. Kuje on kiltisti kakkaillut vain ulos. Kerrostalossa sisäsiistiksi opettaminen ei kovin nopeaa ole. Varsinkin kun koirat joutuvat jäämään yksinkin. Pissat ovat osuneet paperille, pari hairahdusta lukuunottamatta, joista toinen meni Kujeen omalle tyynylle ja toinen osui patjalle, joka oli lattialla.

Kuje on jäänyt Onnin kanssa keittiöön. Niitä erottaa Amandasta portti ja Leela on toisella puolella kämppää omalla paikallaan. Sikäli yksinjäämiset ovat menneet hyvin, että tullessa ei ole mitään kuulunut. Onni tosin on joka kerta pedannut Kujeen sanomalehdet vesikuppiin.

Iltalenkille Kuje pääsi eilen yksinään. Törmäsimme kahteen isoon koiraan ja kolmeen ihmiseen. Kujeesta oli ensin tosi jännää ja se varmuuden vuoksi lähestyi ihan matalana. Kun se huomasi, ettei ollut mitään hätää, se innostui ja olisi halunnut leikkiä toisten koirien kanssa. Ihmisten syleissä se pusutteli ja pureskeli tasapuolisesti. Kaikki oli niin kivaa, että meinasi Kuje vähän ettei lähde enää lainkaan mukaani. Vaan kyllä se lopulta säntäsi kovaa vauhtia perääni kun huomasi, että aion lähteä kauemmas.

Länderimäiseen tapaan se on aika kiinni mussa. Jos olen kotona ja teen jotain tietokoneella niin koko lauma kerääntyy viereeni. Koska kotona tulee vietettyä aika paljon aikaa koneella, pentuaitauskin on rakennettu tietokoneen ympärille.

Ps. kiitoksia kaikille onnitteluista :)

Ei kommentteja: