torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Leikkien lomasta

Kongi

Ollaan otettu pari päivää ihan rauhallisesti. Eilen Kuje testaili kongia. Lelu täytettiin nappuloilla ja Kujeesta se oli ihan hurjan kiva juttu. Se nautti touhusta niin, että täytin sen uudemmankin kerran nappuloilla.

Namin etsintä

Kotona harjoitellaan vähän eri tilassa oloa. Kuje seuraisi mielellään mua joka paikkaan. No olen ilkeä ihminen ja olemme harjoitelleet pentuaitaukseen jäämistä silloinkin, kun olen muuten samassa huoneessa. Tänään neiti vietti hetken etsiskellen nameja aitauksesta.

Kaverin kanssa peuhaten

Äsken olimme lenkillä länderien kanssa ja törmäsimme pieneen sekarotuiseen Viiviin. Suunnitelma ohittaa kaikki koirat lenkillä vähän kariutui ja Kuje pääsi leikkimään Viivin kanssa. Amandan mielestä Viivillä ei olisi ollut mitään asiaan "sen oman pikkuvauvan" luo. Ama-neiti vaan joutui tyytymään siihen, että minä päätän asian ja sai istua tiiviin valvonnan alla jalkani vieressä ja katsella kahden pikkuisen leikkiä.


Huomaa hyvin, että kun on useampi koiria kuin yksi matkassa niin liikumme laumana. Lauman sekaan taas on hyvin huono päästää vieraita koiria. Amandastakin näki miten se ei lainkaan pitänyt siitä, että vieras tulee Kujeen lähelle. Sen sijaan tiistaina Sippa ja Nasu saivat ihan rauhassa painaltaa kanssamme.

Pitääpä katsoa jos saisin kamerasta kuvat siirrettyä koneelle. Siellä on muutama otos ländereistä.

Ei kommentteja: