keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Pitkät agitreenit

Eilen oltiin mahdollisesti vimppaa kertaa Navetassa tälle talvelle. Perjantaina jo pääsisi Niihamaan ulkokentälle. Viimeisen kerran kunniaksi meillä oli vanha ykkösluokan rata.

Tulimme treeneihin ajoissa ja ennen rataa, teimme Amandalle ja Nasulle pienet pätkät, jossa oli niille vaikeita esteitä. Amandan pätkä kattoi kaksin kappalein pusseja. Oli sekä uusi pussi, että vanha. Amanda meni pussit iloisesti ja vauhdikkaasti. Veikkaan, että ei ongelma ihan näin helposti ole korjattu, mutta oli ihanaa nähdä sen suorittavan ihan huolettomasti pussit joissa vielä kolme viikkoa sitten se olisi kääntynyt ympäri.

Linkki rataan joka agi.fi sivuilta. Jouduimme hiukan muuttamaan sitä, että se mahtui Navettaan. Ensimmäisellä kerralla kokeiltiin mennä rata kuin se olisi kilpailu. Olisi sadellut hyllyjä ja kieltoja ;) Mun ohjaaminen oli aikas surkeeta. Mutta tuli hyvin selvennettyä niitä kohtia mitä pitäisi parantaa. Edelle lähettäminen oli sellainen mihin pitäisi kiinnittää huomiota. Amanda lukee mun vartaloa aika tarkasti, joten pitäisi jotenkin saada oma ohjaaminen tarkemmaksi. A:n jälkeisellä hyppysarjalla huomasi, että jos olen itse vähän epävarma niin Amanda on taatusti kaksi kertaa epävarmempi siitä mihin pitikään mennä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen otimme rataa omissa pätkissä ja tuli korjattua väärin menneitä kohtia. Olen tyytyväinen omassa ohjauksessani siihen, että sain Amandan puomille ja vaihdoin itse puolta. Onko se nyt takaleikkaus nimeltään? Sitä voisi harjoitella enemmänkin. Helpotti huomattavasti renkaalle ohjaamista kun oli valmiiksi oikealla puolella, eikä Amandalle tullut pyörähdystä renkaan takana. Kepeille ohjaus meni hyvin. Pituuden jälkeiset hypyt olivat vähän ongelma. Meillä oli vähän ahdasta ja siinä ei ollut ihan suoraa tilaa juosta. Sen lisäksi jäin liiaksi putkelle varmistamaan. Kun lähetin Amandan putkeen ja menin itse pituuden luokse valmiiksi, suora meni paljon paremmin.

Oli kivaa. Amanda meni hienosti. Varsinkin pussit :) Omaa ohjaamista saisi harjoitella ja eipä niitä kontakteja kannata unohtaa, vaikka tällä kertaa sujuivatkin. Erityisesti keinuun olin tyytyväinen. A:n kontaktit olivat turhan hipovat.

Ei kommentteja: