sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Epäviralliset kisat Hervannassa

Perjantaina oli siis epäviralliset agi-kisat Hervannassa. Päästiin kätevästi sinne Amandan kanssa bussilla. Olisin ottanut mukaan Onninkinn, mutta en ollut varma saanko ihan kahta koiraa bussiin, joten vain Ama pääsi kisailemaan.

Ilmoitin sen kahteen starttiin mölleihin ja kisaaviin. Molemmissa luokissa olisi saanut ottaa uusinnatkin, mutta ajattelin, että ei viitsi ahnehtia. Amanda meni medeihin.

Jännitti oikein kovasti paljon ja ennätin manata ennen radalle menoa, että meidän matka varmaan stoppaa putkeen. Ei olisi pitänyt kai sanoa, sillä niinhän siinä kävi. Mölliluokassa oltiin toisena vuorossa. Hyppysuora meni vauhdilla ja sitten Amanda stoppasi putken eteen. Hetken houkuttelulla sain sen putkesta ja palkkasin namein. Aidan yli seuraavalle putkelle josta taas houkuttelulla sain lopulta läpi ja palkkasin namein. (Meillä oli extrahyviä nameja mukana.) Positiivista, että tämän jälkeen loppu meni ongelmitta. A:n kontaktit osuivat, viimeinen putkeen meno oli vauhdikas (palkkasin sen jälkeen) ja puomin kontaktit osuivat kohdalleen. Vähän harmitti kun ei tullut otettua uusinta mahdollisuutta.Kilpailevien rata oli paljon vaikeampi. Ratapiirros Mietin moneen kertaa, että miten kummassa ohjaisin sen. Varsinkin loppua yritin asetella mieleeni oikein. Jätin Amandan kahden hypyn taakse kuten mölliosuudessakin ja tarkoitus oli kääntää se jatkamaan kahdelle seuravalle hypylle, mutta olin liian hidas ja Amanda juoksi kolmannen esteen ohi. Onneksi sain jatkaa ja pääsimme ongelmitta putken läpi ja hypyn yli. Seuraavaan pukteen olisi pitänyt saada Amanda eri päätä kuin mölliradalla ja tarkoitus oli yrittää kääntää Amanda oikeaan päähän, mutta en onnistunut ja neiti vilahti väärästä päästä putkea sisään.

Loppu menikin hyvin. A:n alastulo kontakstista en tiedä osui kuinka hyvin kohdalleen, sillä Pandalla oli vähän vauhtia ja se lensi varsin vauhdikkaasti esteen. Mun silmääni se tipahti hipaisemaan kontaktia, mutta en tiedä mitä tuomari näki. Kepin menimme hitaasti ykden kerrallaan, mutta menimmepä kuitenkin. Keppien jälkeen Amanda syöksyi innoissaan putkeen. Loppujen kolme hyppyä menivät juuri niin kuin suunnittelin ja kun Amanda hyppäsi viimeisen oli melkoinen voittajafiilis. Vähän harmitti kun ei tähänkään tullut otettua uusintakierrosta. Ihana päivä, ihana Amanda ja ei voi kun olla iloinen. Kovin paljon ei osattu, mutta kivaa oli senkin edestä.

Ei kommentteja: