keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Kuje mukana agitreeneissä

Meidän varsinaiset treenit on siirtyneet perjantaille, mutta menimme silti eilen Navetalle harkkailemaan. Kuje lähti mukaan harjoittelemaan tylsistymistä. Meillä oli mitä mainioin lapsenvahti, joka jaksoi hoitaa Kujetta koko tunnin. Välillä neiti protestoi, ettei saanut painaltaa tukka pitkulla menemään. Amanda säntäsi pienimmästäkin vinkaisusta Kujeen luo. Siitä on tullut erittäin huolehtivainen "isosisko".

Meillä oli Amandan kanssa pieniä keskittymisvaikeuksia. Yllättävää :D Mutta pussi sujui hyvin, joten ei jäi ihan hyvä mieli harkoista. Ohjaus oli jotenkini hyppysuoralla hakusessa. Amanda meni viimeisen hypyn ohi sitkeästi, kunnes otin sen ihan viereen ennen hyppyä ja lähetin vähän erikseen sille. En oikein tiedä mikä siinä viimeisessä hypyssä oli.

Tunnin jälkeen Kuje nautti päästessään huomion keskipisteeksi. Se keräsi ympärilleen joukon rapsuttelijoita. Pikkuneiti pääsi mukaan metsälenkille ja nautti suuresti saadessaan juosta isompien seassa.

Sippa, Nasu, Amanda ja Kuje

Luulisi, että tälläisen jälkeen pikkuneiti olisi poikki. Eipä ollut. Energiapommi jaksoi leikkiä kotona Amandan kanssa. Yöunet olivat kyllä pitkät. Ei herätty keskellä yötä pissalle vaan koisittiin aamuun asti.

Amanda ja Kuje

Ei kommentteja: