tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Petipuuhia

Rentouttavan pääsiäisen vasta painoksi Onni päätti häiritä viime yönä untani. Olen hemmotellut Onnin pilalle ja se vinkuu sänkyni vieressä, jos ei mahdu sinne tai ei jostain syystä pysty sinne hyppäämään. Kiljukaula kunnostautui itkukonsertilla viime yönä. Juu, tiedetään; omasta hemmottelusta kärsii yöunet.

Muistan yhden kerran havahtuneeni sen verran, että mätkäisin Onnia tyynyllä. En ole parhaimmillani puoliunessa. Saatuaan tyynystä päähän, Onni totesi, että sänkyyn voi huoletta tulla ja pomppasi viereeni. En tiedä miksi se tällä kertaa haluasi välttämttä saada minut hereille. Ehkä saadakseen luvan tulla sänkyyn. Joskus Onni on niin .....Onni.

Oli silti ihan mukava herätä siihen, että vieressä makoilee kolme koiraa. Herätessäni olin varma, että kännykkäni on hajonnut, sillä en muistanut kuulleeni herätystä. No, koska kello oli vasta viisi, ei herätys ollut vielä aktivoitunut.

Leela nukkuu taasen vieressäni. Sen sänkykielto on lipsunut aika pahasti ja sanattomasta sopimuksesta, se saa taasen tulla sänkyyni. Tiedetään, tiedetään, olen pehmo.

Ei kommentteja: