perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Pihatreeni: kertausta ja hyppysarja okserilla

Ratapiirros

Keskiviikkona otettiin treeniksi sama pätkä kuin maanantaina ja lisäksi hyppysarja, jonka päässä oli okseri. (4 hyppyä + okseri) Nyt treenin kesto oli sen kymmenisen minuuttia. Hypyltä kepeille molemmilla koirilla neljä toistoa. Tein niihin takana leikkauksen kepeille. Molempien kanssa toimi. Hypyssä oli rima 45:ssä. Ei kolissut Pilallakaan.

Hyppysarjassa Pila tipautti muutaman kerran toisen riman, kun se ei malttanut oikein keskittyä hyppäämiseen. Siinä oli muutenkin Pilan kanssa vähän säätämistä. Aluksi se ei lukenut okseria ollenkaan mukaan, meni pelkät hypyt ja alkoi okserin edestä etsimään palkkaa. Menin okserin taakse kutsumaan sitä. Tuli kaikki esteet, mutta toinen rima tipahti. Toistolla teki oikein. Lähetin sen ekan hypyn takaa ja meni nätisti palkalle asti. Lähetin vasemmalta puolelta sarjaa ja taas toka rima tippui. Oikealta puolelta lähettäessä rima pysyi. Okseri oli 40:nen. Amandalla ainoa miinus oli, että kun lähetin sen ekan hypyn takaa, niin tuli palkan syötyään sarjan takaisin päinkin.

Mustaa rataa tein niin, että yritin pysyä hypyn takana ja lähettää koiran siitä hypyn kautta putkeen ja antaa hakea vain suullisella käskyllä kepit. Amandan saaminen putkeen oli vähän kinkkistä, mutta se haki kepit hyvin. Pila taas irtosi putkeen hienosti, mutta putkelta juoksi keppien ohi. Jouduin näyttämään keppien aloituksen melko läheltä, että saatiin onnistunut suoritus.

Ei kommentteja: