maanantaina, lokakuuta 04, 2010

Pihatreenin aloitus

Mentaalivalmennuksen yksi tehtävistä on treeni- ja kisapäiväkirjan pitäminen. Olen toki kirjaillut blogiin jotain juttuja, mutta voisin ryhdistäytyä tämänkin asian suhteen. Lisäksi olisi hyvä liittää mukaan ratapiirroksia. Olen ollut luvattoman laiska piirtämään niitä alkuinnostuksen jälkeen. Siinäkin suhteessa pitäisi ryhdistäytyä.

Ratapiirros

Otettiin lauantaina ja sunnuntaina pienet piha-agipätkät Amandan ja Pilan kanssa. Vuorotellen pääsivät toisen odottaessa aidan takana. Mullahan on vaan puolet pihasta aidattuna ja agikentän (, tai oikeammin tulevan agikentän sillä tällä hetkellähän se on vaan sammaleinen nurmikko,) puolelle koirat pääsee vain luvan kanssa.

Pila ei oikein tykännyt vuoron odottelusta ja naapurit sai kuunnella hetken melkoista huutoa. Treeni ei tosin kestänyt puolta tuntiakaan ja sunnuntaina katselin, että tuo aika piti sisällään alkulämmittelytkin. Muutama toisto ja sitten vuoron vaihto. Lopuksi mentiin metsään jäähdyttelemään ja Kuje, joka on sairaslomalla ei päässyt edes sinne mukaan.

Lauantaina tehtiin kaikki pätkät ja sunnuntaina mustilla merkittyjä numeroita sekä suoraan putkeen lähetystä, niin että seisoin toisen suun vieressä ja lähetin kauempaan. Sunnuntaina lähetin koiria myös kaariputkeen joka oikeasti kiertää epämääräistä kasviryteikköä. Sitä vaan ei ole piirretty kuvaan.

Amandalla kesti aika tovin ennenkuin se tajusin keppien sisäänmenon. Jättäydyin tahallani jälkeen ja annoin sen itse etsiä oikean kohdan. Kepeissä on verkot ja voi Amankin kanssa helpommin testailla kaikkea. Otin mustilla numeroilla merkityllä radan sekä takaakiertona kakkoshypylle, että pakkovalssilla kakkoshypyn takaa. Jälkimmäinen toimi Amalla paremmin.

Pilan kanssa takaakierto kakkoshypyllä toimi, mutta pakkovalssista ei mainannut tulla mitään. Se meni kakkosen ohi tosi helposti. Kepeille haki hienosti. Pilalla oli pikkaisen kierrokset korkealla. Puolet ajasta meni siihen, että kielsin sitä hyppimästä ja puremasta. Palkkasin molempia nameilla, mutta jotenkin Pila kerää niistä paljon isommat kierrokset kuin lelupalkasta.
Punaisesta radasta ei Pilan kanssa tullut juuri mitään. En ehtinyt ajoissa sijoittua, enkä pystynyt ohjaamaan kolmosta. Vauhtia oli ihan liikaa ja järkeä liian vähän. Otettiin sitten kaariputkeen irtoamista, joka Pilalla sujui ihan hyvin sen jälkeen kun se ensimmäisen kerran osui putken suusta sisään.

Luulen, että seuraavalla kerralla teen ensin suunnitelman niin voi harjoittelu olla helpompaa. Nyt tein kyllä radan ja suunnittelin ensimmäisen pätkän, mutta sen jälkeen meni vähän säätämiseksi.

Ei kommentteja: