perjantaina, lokakuuta 22, 2010

Pihatreenit: rengas, kepit ja kontakti

Perjantain teemana oli tarkoitus olla naksuttelu, mutta raahatessani kontaktikapistuksen keskemmälle pihaa tuli mieleen keppi-kontakti-erottelu. Aloitin treenit naksuttelemalla kaikille neljälle koiralle rengasta. Kymmenen namia jokaiselle. Onneksi rengas on hajoava, sillä sekä Pila että Totoro hajoittivat sen kahdesti. Kuje ei meinannut aluksi hypätä rengasta ollenkaan ja Amanda oli ihan pro. Totski yllätti mut todella positiivisesti pysymällä joka kerta paikoillaan, että pääsin kutsumaan sen renkaan läpi. Poika on aika hyvä :)

Tytöille laitoin yhden hypyn eteen kontaktikapistuksen ja kepit. Kontakti oli suurinpiirtein keppien puolivälissä. Molempien päähän laitoin namikupit. Hyppy osoitti esteiden väliin. Aloitin kaikkien kanssa käskemällä kepeille. Amanda yllätti mut kun kiipee-käskyllä se lähtikin pujottelemaan. Oikein sijoittumalla se haki esteet hyvin ja oli ihan super. Kuje ja Pila meni heti keppien sijaan kontaktille. Pilan arvasinkin menevän. Ne tarvis toisenkin tällaisen treenin. Totoro harjoitteli keppejä ja kontaktia erikseen. Kaikki saivat tästäkin harjoituksesta kymmenen namia.

Amanda oli aivan loistava kaikessa. Päivän tähtioppilas. Kuje pysähtyi kontaktille yllättävän hyvin. Pila kääntyi rengasharjoituksessa kivasti. Totoron koko renkaan harjoittelu meni putkeen ja jätkä näytti tykkäävän naksuilusta. Negatiivista oli Amandan yksi varaslähtö, Kujeen ja Pila pöllöilyt ja Totoron verkkojen yli hyppely.

Ei kommentteja: