perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Puuhailuja pitkin viikkoa

Tiistaina sain keittiön tasot paikoilleen. Niistä tuli paremmat kuin uskoinkaan. Nyt on paikka pastoille, jauhoille ja mausteille. Mausteet vaan pitäisi järjestellä purkkeihinsa ja katsoa mitä kaikkea niistä laittaa esille ja vähemmän käytetyt voi jättää kaapin uumeniin. Jossain vaiheessa sitten, kun hirveästi aikaa.

Keittion tasot

Tiistai-iltana saapui rimankannattimetkin. Olipa hyvä, että keittiötasoja maalatessa, maalailin samalla osan rimoista. Kokosin keskiviikkona hypyt loppuun ja nyt on valmiina yhdeksän hienoa estettä. Rimat vaan on tosi alimittaisia jämäpaloja. Hyviä rimoja on maalattuna vain kaksi. Pitäisi sahata loputkin ja vielä maalatakin ne. Jonain päivänä sitten.

Rimankannattimet

Torstaina ostin kaakelit ja hirveästi tilpehööriä kylppäriin. Sinne kai nyt sitten tulee lattialämmitys, joka jonkun sähkömiehen pitää kytkeä. En tajua noista jutuista niin yhtään mitään. Kaakelit näytti kummiski hyvältä ja oli suurinpiirtein sellaiset kun halusin. Ne oli myös halvemmat, koska oli joku alennusmyynti, joten kai mun nyt pitää olla tyytyväinen.

Ei kommentteja: