tiistaina, lokakuuta 12, 2010

Totskihan se

Höh kukaan ei ihmetelly meidän "uutta" koiraa. Totorohan se on juoksuja paossa. Lauantaina käytiin ryöstämässä Kipalasta. Totski on mulla ollut aikaisemminkin hoidossa. Silloin sillä oli tosin kaverina vaan Onni. Samalla reissulla pääsin kurkkailemaan Ropan ja Cellon vauvoja. Niin suloisia. Olisi tehnyt mieli ryöstää yksi, pieni, ruskeanaamainen söpöläinen mukaan. Eipä mulla kyllä mikään pentukuume ole.

Totoro

Kylpyhuone-remppa jatkuu ja siellä on havaittavissa jonkin näköistä edistymistä. Nopeaa se ei ole ja epäilen, että suunniteltu aikataulu petti aikaa sitten, eikä vasta eilen. Itse projektoin pihalle renkaan ja pituuden, ja sain ne maanantaina maalattua. Kumpikaan ei ole lähelläkään virallisia mittoja. Rengas on hajoava, että tavallaan edistysaskelia. Kuvassa rengasta ei vielä ole maalattu.

Rengas

Me ollaan harjoiteltu Totskin kanssa paikoillaan pysymistä. Se on ensimmäisiä käskyjä mitä omille koirille oon opettanu. Totoro on sitä mieltä, että turhempaa käskyä ei ole olemassakaan. Käsken koirat paikoilleen ennen kuin päästän ne vapaana metsäänkään ja siinä on yleensä hyvä tilaisuus ottaa rivikuvia. Siis jos kaikki pysyisivät paikoillaan. Ekat kerrat oli ihan toivotonta, mutta edistystä tapahtuu.

Landerit rivissa

Palkinnoksi ne sai nameja ja metsässä riukkumista. Paljon riekkumista :)

Ei kommentteja: